VAN WATTENSTAAFJE TOT PRAKTIJKINRICHTING

AED Philips HeartStart + kast

AED Philips HeartStart + kast
1,196.20 *Prijzen zijn exclusief btw
ArtikelcodeFMBT7205
AED Philips HeartStart + kast

De Philips HeartStart  HS1 (home) defibrillator is uitermate geschikt voor gebruik door personen met geen of weinig ervaring met reanimatie. Door extensief onderzoek onder test-gebruikers is de defibrillator zo gemakkelijk in gebruik dat u zelf het leven van een collega, vriend of ander persoon getroffen door een hartaanval het leven redden.

Deze lichtgewicht defibrillator kan gemakkelijk naar het slachtoffer worden gedragen. Een heldere stem gidst u door elke stap van de reanimatie. De geïntegreerde SMART-pads, die u op de borst van de patiënt plakt, voorzien de defibrillator van informatie, en zo past de AED zich aan uw acties.

De HeartStart defibrillator kan zowel volwassenen als baby’s en kinderen redden.
Buiten het gebruik om voert de AED dagelijks, wekelijks en maandelijks zelftesten van zijn elektronische onderdelen uit. Zo test de AED bijvoorbeeld dagelijks of de pads nog correct zijn aangesloten en werken.
Zolang het groene lampje knippert, is de AED klaar voor direct gebruik. Vind de AED een fout, dan wordt u door een audiosignaal gewaarschuwd. Indien gewenst, geeft de AED gesproken uitleg over de gevonden fout.

Slim en snel

Het starten van de HeartStart AED kan snel dankzij een intuïtieve handeling: trek de hendel naar u toe of druk op de startknop.
De HeartStart AED controleert de defibrillatie-elektroden in de defibrillatiecassette tijdens een zelftest. Hierdoor wint de hulpverlener tijd en hebt u de garantie dat de HeartStart AED klaar is voor gebruik.
De HeartStart AED kan extra uitgebreide gesproken commando's activeren: deze hulp begeleidt de
lekenhulpverlener door het reanimatieproces heen.
Met het één-batterij-concept van de HeartStart AED bent u zeker van 200 schokken, of vier uur functioneren, of vier jaar stand-by inclusief zelftesten met controle van elektronische onderdelen;
De HeartStart AED kent een uitstekende kwaliteits-prijsverhouding.

Zeer geschikt voor bedrijven, scholen en sportverenigingen.

Door middel van een infrarood oog kunt u gegevens, die de HeartStart AED opslaat tijdens een interventie, eenvoudig overbrengen op een computer en/of Palm-pilot waar de gegevens in een softwareprogramma kunnen worden uitgelezen.

Deze Nederlandssprekende AED wordt geleverd met batterij en defibrillatie-cassette voor volwassenen.