VAN WATTENSTAAFJE TOT PRAKTIJKINRICHTING

Microlife WatchBP Office 30M met AFIB

Microlife WatchBP Office 30M met AFIB
599.01 *Prijzen zijn exclusief btw
ArtikelcodeFMRMWATCHBP30M
Microlife WatchBP Office 30M met AFIB – inclusief installatie en instructie bij u in de praktijk!!

De Microlife WatchBP Office (BP3SK1-3B) is een automatische bloeddrukmeter voor professioneel gebruik voorzien van het 30 minuten protocol.

Het maakt gebruik van een oscillometrische techniek en een bloeddrukmanchet voor de bovenarm om de systolische-, diastolische bloeddruk, de hartslag en de gemiddelde arteriële druk (MAP) te meten,

De bloeddrukmeter is klinisch gevalideerd voor kinderen vanaf 3 jaar met een armomtrek vanaf 14 cm tot volwassenen met een armomtrek tot 52 cm.

Het apparaat kan worden verbonden met een computer (PC) waarop de WatchBP Analyzer-software draait. De gemeten patiëntgegevens kunnen worden verzonden van de bloeddrukmonitor naar de PC via een USB-kabel of een Bluetooth-verbinding. De connectiviteit voor Bluetooth 4.2 maakt
gegevensoverdracht mogelijk van het apparaat naar een PC, smartphone of tablet.

Het apparaat detecteert de aanwezigheid van atriumfibrilleren tijdens metingen en geeft een waarschuwingssignaal samen met de gemeten waarden wanneer atriumfibrilleren gedetecteerd wordt.

Deze bloeddrukmeter heeft tevens de mogelijkheid de centrale bloeddruk weer te geven (optioneel). Indien de gebruiker voor deze optie kiest wordt naast de standaardbloeddrukmeting tevens de centrale systolische bloeddruk (cSYS) centrale polsdruk (cPP) en de centrale diastolische druk (cDIA) weergegeven.