VAN WATTENSTAAFJE TOT PRAKTIJKINRICHTING

Welch Allyn Macroview Plus 1Examiner Kit

Welch Allyn Macroview Plus 1Examiner Kit
972.69 *Prijzen zijn exclusief btw
ArtikelcodeFMWA71-XM3LXE
Welch Allyn Macroview Plus 1Examiner Kit

Met de Welch Allyn Macroview Plus otoscoop inclusief iExaminer kan je binnen een paar klikken overschakelen van optisch naar digitaal. Met de iExaminer en de iExaminer Pro-app leg je eenvoudig beelden van de ogen en oren vast. Deze beelden kan je vervolgens eenvoudig doorsturen naar specialisten voor overleg of uitgebreider onderzoek.

De iExaminer heeft een universele bevestiging waarmee je vrijwel elke smartphone* kunt bevestiging aan de MacroView Plus.

De professionele Macroview Plus otoscoop van Welch Allyn vergroot en verheldert het zicht in het oor en de mond- en neusholten. De combinatie van LED-verlichting en de nieuwe Welch Allyn LumiView Clear Single Use Ear Specula (transparante oortips) zorgt voor extra heldere weergave. Omdat de nieuw ontwikkelde oortips transparant zijn, laten deze het LED-licht beter door, waardoor het zicht tot wel 8x helderder is dan door zwarte oortips. Ook is de otoscoop voorzien van een breedbeeld en verlengde brandpuntafstand. Dit maakt het kijkgebied 3x groter en scherpstellen overbodig.

De Welch Allyn Plus otoscoop inclusief iExaminer is geschikt voor professioneel gebruik binnen professionele zorgomgevingen zoals huisartsenpraktijken, ziekenhuizen, specialisten, spoedeisende zorg, klinieken en klinische omgevingstraining.

*M.u.v. iPhone 13 Pro en opvolgende nieuwe iPhone modellen. Voor deze modellen geldt dat de hoogte van de camera gelijk moet zijn met de behuizing van de smartphone. Dit is eventueel op te lossen met een hoesje.