VAN WATTENSTAAFJE TOT PRAKTIJKINRICHTING

Handschoen Ansell Micro-Touch latex ongepoederd XS 100st

Handschoen Ansell Micro-Touch latex ongepoederd XS 100st
13.80 *Prijzen zijn exclusief btw
ArtikelcodeFMSO553301
Handschoen Ansell Micro-Touch Coated ongepoederd XS 100st

Een top handschoen voor een prima prijs

Uitstekend comfort, hoge gevoeligheid

De Micro-Touch® Coated wordt vervaardigd op speciaal ontwikkelde mallen en is verkrijgbaar in vijf maten. De handschoen zit daardoor perfect bij elke gebruiker. De speciale samenstelling en geoptimaliseerde dikte van de latexfilm zorgen voor veel soepelheid, flexibiliteit en gevoeligheid.

Gemakkelijk aan te trekken

Door de polyacrylaatcoating aan de binnenkant is de handschoen snel en gemakkelijk aan te trekken, ideaal voor wie vaak en vlug handschoenen moet wisselen.
               
Hoog veiligheidsniveau en laag allergeengehalte

Dankzij de uitgebreide loog- en wascycli na de productie bevat de handschoen weinig proteïneresten. Ze is bovendien poedervrij en beide kenmerken beperken aanzienlijk het risico op Type I-allergieën. Het zeer lage gehalte aan residu’s van proceschemicaliën en de afwezigheid van thiurams verminderen het risico op Type IV-allergieën.
De Micro-Touch® Coated vormt een veilige barrière tegen virussen en micro-organismen.

De handschoen voldoet aan alle internationale en nationale veiligheidsnormen of overtreft deze.Het is mogelijk dat deze handschoenen niet beschikbaar zijn. Wij leveren dan handschoenen van een ander merk, maar van dezelfde kwaliteit!