VAN WATTENSTAAFJE TOT PRAKTIJKINRICHTING

Cardioline TouchECG

Cardioline TouchECG
1,888.68 *Prijzen zijn exclusief btw
ArtikelcodeFMPT4001027
Ter introductie van € 2.222,00 voor slechts € 1.888,68 !!!

De Cardioline TouchECG is een volledig diagnostisch 12/15-lead ECG-apparaat, dat voor gebruik wordt gekoppeld aan een Android of Windows Touch apparaat met Bluetoothverbinding. Het apparaat HD+ is lichtgewicht, comfortabel voor de patiënt en eenvoudig in gebruik.
 
Het apparaat heeft extreem hoge signaalkwaliteit met zeer weinig ruis. De TouchECG overtreft de strengste normen voor ECG-acquisitie (AAMI, AHA).

Door het lage stroomverbruik is het mogelijk om meer dan 10 uur lang continu gebruik te maken van het apparaat (meer dan 500 ECG's).

Wat bevat de TouchECG nog meer?

Een PC-ECG-toepassing van de volgende generatie, met keuze uit een ontwerp voor Android-tablets en smartphones of voor Windows Touch screen tablets en laptops.

Gemak en draagbaarheid maken het ideaal voor situaties als de dokter niet op locatie is en noodsituaties waar tijd en precisie van het grootste belang zijn.

Ons touchECG-systeem voor Android is volledig te integreren met het ziekenhuis PACS en HIS via bidirectionele DICOM-gegevensstroom (optioneel). Bovendien integreert het van nature met het ECGWebApp-platform, het ECG-beheersysteem voor bewerking, opslag en rapportage, dat volledig in de browser is te bedienen.

Optioneel is in plaats van Bluetoothverbinding ook USB-verbinding met een Windows PC of een Android apparaat mogelijk.