VAN WATTENSTAAFJE TOT PRAKTIJKINRICHTING

PSF Medical Backpack Outdoor

PSF Medical Backpack Outdoor
82.50 *Prijzen zijn exclusief btw
ArtikelcodeFMBTE9520
PSF Medical Backpack Outdoor

De PSF Medical Backpack Outdoor is een buitengewoon veelzijdige en waterbestendige EHBO-tas die onmisbaar is voor professionele hulpverleners, bij evenementenorganisaties en bedrijfshulpverlening (BHV). Deze EHBO-rugtas kan namelijk ook worden gebruikt als AED-rugtas

Als EHBO-rugtas
Traditionele kunststof EHBO-koffers zijn vaak kwetsbaar, onhandig om te dragen en wanneer u in geval van nood ermee rent, kunnen de materialen alle kanten opschuiven. Met onze EHBO-rugtas blijven uw EHBO-middelen precies op de plek waar u ze heeft geplaatst.
De rugtas kan worden gedragen als EHBO-rugtas met de twee schouderbanden en heupgordel, maar kan ook met een enkele lange schouderband als EHBO-schoudertas worden gebruikt. De voorkant van de tas is voorzien van twee reflecterende banden en een transparant venster waarin een identiteitsbewijs, hulpverlenerspas en andere belangrijke documenten bewaart kunnen worden.
Met een groot voorvak en twee ruime zijvakken biedt deze tas voldoende ruimte voor al uw EHBO-middelen. Het compartiment voor verbandjes is voorzien van elastieken banden om alles netjes op zijn plaats te houden, terwijl de gaascompartimenten perfect zijn voor het opbergen van platte steriele gaasjes. Bovendien bevat de tas drie kleur gecodeerde transparante etuis - blauw, geel en rood - die gemakkelijk aan de rugplaat bevestigd kunnen worden met klittenband. Deze etuis bieden de mogelijkheid om extra items zoals pijnstillers, brandwondzalf en extra pleisters toe te voegen aan de standaard vulling. De PSF Medical Backpack Outdoor is dus een heel fijne tas voor Eerstehulpverleners.

Als AED-rugtas
Als u de etuis uit de tas haalt, kunt u de tas als AED-rugtas gebruiken. Door de meegeleverde schuimblokken, die met klittenband op de rugplaat worden bevestigd, is uw AED ook beschermd tegen schokken en stoten. De AED-rugtas is geschikt voor alle merken AED’s die wij verkopen. Verder biedt de AED-rugtas ruimte voor een reanimatieset, bestaande uit een beademingsmasker, schaar, scheermes, handdoekje en handschoenen.

Waterbestendige EHBO-tas
De PSF Medical Backpack Outdoor is gemaakt van tarpaulin, een materiaal vergelijkbaar met dekzeil. Dit zorgt ervoor dat de EHBO-tas waterbestendig is en tegen een stootje kan. Dankzij deze eigenschappen is de tas zeer geschikt voor buitenevenementen. Bovendien is het tarpaulin heel gemakkelijk schoon te maken. Met deze EHBO-tas kunt u erop vertrouwen dat uw medische benodigdheden veilig en beschermd zijn.