VAN WATTENSTAAFJE TOT PRAKTIJKINRICHTING

PSF Medical Rescue bag EHBO/BHV rugtas

PSF Medical Rescue bag EHBO/BHV rugtas
74.09 *Prijzen zijn exclusief btw
ArtikelcodeFMBTE9510
PSF Medical Rescue bag EHBO/BHV rugtas

Deze EHBO-rugtas is zo veelzijdig, dat hij onmisbaar is voor elke professionele hulpverlener, bij evenementenorganisaties en bedrijfshulpverlening (BHV). Deze EHBO-rugtas ook worden gebruikt als AED-rugtas.

Als EHBO-rugtas

Traditionele kunststof verbandkoffers zijn kwetsbaar, oncomfortabel om te dragen en als u met de koffer naar een noodgeval rent, kunnen alle materialen zijn verspreid door de koffer. Met deze EHBO-rugtas blijven uw EHBO-middelen zitten waar u ze hebt geplaatst.
De EHBO-tas kan worden gedragen als EHBO-rugtas met de twee schouderbanden en heupgordel, maar kan ook met een enkele lange schouderband als EHBO-schoudertas worden gebruikt.
De achterkant van de EHBO-tas is voorzien van twee reflecterende banden en een transparant etui voor identiteitsbewijs, hulpverlenerspas enzovoorts.
De EHBO-tas heeft een groot voorvak en twee ruime vakken op de zijkanten. Als u de voorklep opent, ziet u een compartiment voor EHBO-middelen.
De ingenaaide elastieken banden zorgen dat elk verbandje op zijn plaatst blijft. Platte steriele gaasjes bergt u op in de gaascompartimenten.
In het achterste deel van de tas zitten drie kleurgecodeerde transparante etuis in de kleuren blauw, geel en rood. Deze worden met klittenband op de rugplaat bevestigd. In deze etuis kunt u een uitbreiding op de standaard vulling opbergen (bijvoorbeeld: pijnstillers, brandwondzalf, extra pleisters).

De PSF Medical Rescue bag is dus een heel fijne EHBO-rugtas.

Als AED-rugtas

Als u de etuis uit de tas verwijdert kunt u de tas als AED-rugtas gebruiken. Door de meegeleverde schuimblokken, die met klittenband op de rugplaat worden bevestigd, is uw AED ook bij noodgevallen beschermd tegen schokken en stoten.
Verder biedt de AED-rugtas ruimte voor een reanimatieset, bestaande uit een beademingsmasker, schaar, scheermes, handdoekje en handschoenen.