VAN WATTENSTAAFJE TOT PRAKTIJKINRICHTING

Hechtset PRO + e-learning hechten

Hechtset PRO + e-learning hechten
103.31 *Prijzen zijn exclusief btw
ArtikelcodeFMESHSP+
Hechtset PRO + e-learning hechten


Levering en facturering van deze hechtset wordt verzorgd door onze partner Edustitch


In deze hechtset vind je de EduStitch hechtpad PRO met houder, een chirurgisch (Adson) pincet, een Mayo-Hegar naaldvoerder, hechtdraad met vaste snijdende naald, een chirurgisch mesje, een knoopkoord en ons zakkaartje. Ook krijg je en jaar lang toegang tot de geaccrediteerde e-learning Basiscursus hechten: gemaakt door chirurgen die werkzaam zijn in ziekenhuizen in Nederland. Alle belangrijke facetten komen volgens de laatste (internationale) richtlijnen aan bod. De e-learning bestaat uit theorie afgewisseld met instructievideo’s in een online omgeving.

Je wordt stap voor stap door de diverse hechtvaardigheden geloodst. Leert de achtergronden, tips en tricks, wanneer wel en wanneer vooral niet te hechten, maar ook alternatieve manieren om wonden te sluiten komen aan bod. Terwijl je leest over de diverse hechttechnieken, laten we je in onze instructievideo’s zien hoe je de technieken moet toepassen op de EduStitch hechtpad. Je kunt het geleerde dus direct in de praktijk brengen door de getoonde technieken na te bootsen op jouw hechtpad. Plug and play.

De e-learning wordt afgesloten met een afsluitende toets. Zo weet je meteen waar je staat. Je houdt een jaar lang toegang dus je kunt blijven oefenen totdat je je de stof en de technieken écht eigen gemaakt hebt.

Leer jezelf dus niet per ongeluk de verkeerde technieken aan door het internet af te struinen naar ‘hechtvideo’s’ maar kies voor kwaliteit die wordt geborgd door professionals uit de praktijk.

Na afronding van de afsluitende toets met voldoende resultaat, ontvang je een certificaat per e-mail.
Ben je geregistreerd in het register van NAPA of het Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals dan kom je in aanmerking voor 2 PE punten.

De PRO hechtpad is geschikt voor het oefenen van de transcutane én intracutane hechttechnieken, je kunt er bijvoorbeeld ook een hoekhechting op nabootsen. Onze hechtpad is lang en vaak te gebruiken en je kunt meerdere en verschillende soorten wonden maken. Gelukkig maar, want wil je écht goed leren hechten dan geldt oefenen, oefenen, oefenen!