VAN WATTENSTAAFJE TOT PRAKTIJKINRICHTING

HechtmateriaalRotterdam


Hechtmateriaal kopen in Rotterdam

Als u op zoek bent naar hechtmateriaal voor de medische sector, bent u bij Faber Medical aan het juiste adres. Als professional op het gebied van praktijkinrichting én medische apparatuur staan we graag voor u klaar. Daarbij bieden we u een uitgebreid assortiment hechtmateriaal welke u verzekerd van een vakkundige wondbehandeling. Uiteraard bent u daarbij altijd verzekerd van de beste kwaliteit én kunt u rekenen op een uitstekende service.

Hechtmateriaal van Faber Medical in Rotterdam is leverbaar in diverse uitvoeringen. Elke verwonding vergt immers zijn eigen unieke behandeling. Hierbij kunt u denken aan a-traumatisch hechtmateriaal, maar ook voor huidlijm en wond hechtingstrips bent u bij ons aan het juiste adres. Het a-traumatisch hechtmateriaal van Faber Medical wordt geleverd met naald. Daarnaast is het leverbaar in diverse diktes zodat u altijd het juiste hechtmateriaal kiest welke past bij de soort verwonding.

Als u hechtmateriaal wilt bestellen bij Faber Medical in Rotterdam, heeft u tevens de keuze uit diverse varianten. Hierbij kunt u denken aan Ethilon, Monocryl, Premilene of Vicryl. De verschillende hechtmaterialen zijn van hoge kwaliteit en geschikt voor diverse soorten huidhechtingen. Het materiaal is soepel en zeer elastisch wat de genezing van de huid ten goede komt.

Hechtmateriaal van Faber Medical in Rotterdam

Een praktijk kan niet zonder de juiste apparatuur en accessoires. Ook als het aankomt op wondbehandeling is het van groot belang dat de juiste benodigdheden voorhanden zijn. Gelukkig bent u daarvoor bij Faber Medical aan het juiste adres. Vanuit onze webshop bieden we u een ruim assortiment hechtmateriaal van hoge kwaliteit. Ook voor de bijbehorende accessoires kunt u terecht in onze webshop.

Hierbij kunt u denken aan een wegwerp hechtset, een staple remover of een hechtpad. Naast hechtmateriaal biedt Faber Medical ook een ruime keuze in huidlijm. Hiermee kunnen worden op een vakkundige manier worden gelijmd als de situatie dat toelaat. De huidlijm is tevens leverbaar in diverse varianten en eenheden. Zo maakt u altijd de juiste keuze die past bij de behandelingen die u uitvoert. Ook voor wond hechtingstrips bent u bij ons aan het juiste adres.

Met deze strips kunnen oppervlakkige wonden eenvoudig bijeen gehouden worden, zonder dat daar hechtmateriaal voor nodig is. Of u nu op zoek bent naar huidlijm in Rotterdam of diverse hechtmateriaal in Den Haag, bij Faber Medical vindt u altijd wat u nodig heeft. U bestelt het hoogwaardige hechtmateriaal eenvoudig in onze webshop. En natuurlijk doet u dat tegen een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.