VAN WATTENSTAAFJE TOT PRAKTIJKINRICHTING

Purell handgel pompflesje 350 ml per stuk

Purell handgel pompflesje 350 ml per stuk
7.69 *Prijzen zijn exclusief btw
ArtikelcodeFMMTP9659-12

Kortingsschema
  • 1 = € 7.69
  • 12+ = € 6.50
Momenteel niet leverbaar

Purell handgel pompflesje 350 ml per stuk

PURELL®, een merk waar u vertrouwen in heeft.
Bacteriën zijn overal, zowel zichtbare als onzichtbare. Ze bevinden zich op bureau's, telefoons en zelfs liftknoppen. Omdat de meeste bacteriën door handen worden verspreid, kunt u zich gemakkelijk voorstellen hoe snel deze bacteriën zich kunnen verspreiden bij bedrijven waar mensen met elkaar in contact komen.
Hoe kunt u snel en gemakkelijk de bacteriën op uw handen doden zonder een korte pauze te nemen? Het antwoord is eenvoudig: gebruik PURELL® Hand Ontsmettingsmiddel- goedgekeurd voor gebruik door de NHS (Nationale Gezondheidsdienst).
De PURELL handreiniger op basis van alcohol is eenvoudig te gebruiken en net zo veilig voor handen als gewone zeep en water en doodt 99,99% van de meest voorkomende schadelijke bacteriën.

Zorg er voor dat u PURELL Hand Ontsmettingsmiddel bij de hand hebt, wanneer u het nodig heeft. De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), de National Patient Safety Advisory (NPSA) en de NHS (Nationale Gezondheidsdienst) bevelen het gebruik van een handenontsmettingsmiddel aan om het verspreiden van ziekenhuisinfecties tegen te gaan. PURELL Hand Ontsmettingsmiddel leent zich tevens uitstekend voor gebruik op kantoren, in scholen, bij voedselbereidingsbedrijven, het leger, de horeca en productieomgevingen waar een grote kans bestaat op het verspreiden van bacteriën.

Gebruik het middel om te zorgen voor een goede handhygiëne. Het regelmatige gebruik van PURELL Hand Ontsmettingsmiddel helpt u, en degenen waarmee u contact hebt, om bacteriën te vermijden.