VAN WATTENSTAAFJE TOT PRAKTIJKINRICHTING

Fecotainer - per 60 stuks

Fecotainer - per 60 stuks
321.74 *Prijzen zijn exclusief btw
ArtikelcodeFMECTFT001
Ontlasting van mensen zegt veel over hun gezondheid en speelt hierdoor een belangrijke rol in de vroegtijdige herkenning van ziekten, waaronder darmkanker.

De huidige methode voor de collectie van faeces is echter erg patiëntonvriendelijk (zelf de ontlasting opvangen om het vervolgens in een plastic potje te scheppen), brengt een aantal gezondheidsrisico’s met zich en de resultaten zijn niet altijd betrouwbaar.

Als oplossing voor deze problematiek is de faecescollector ontwikkeld: een 'disposable' collector die 'voor gebruik' eenvoudig onder een toiletbril geplaatst kan worden, en 'na gebruik' goed kan worden afgesloten middels een dop en vervolgens hygiënisch wordt overgedragen aan laboratoriumonderzoekers.

De Fecotainer is een gepatenteerde faecescollector, erg gebruikersvriendelijk en de enige betrouwbare verzamelmethode als input voor het ontlastingsonderzoek.
 
  • De Fecotainer biedt patiënten een gebruikersvriendelijke en hygiënische oplossing voor de verzameling van faeces.
  • De Fecotainer zorgt voor de meest betrouwbare resultaten in het ontlastingsonderzoek.
  • De Fecotainer is een gepatenteerde disposable.
  • De Fecotainer is inklapbaar, slechts 28mm hoog en daarmee geschikt voor brievenbuspost.
  • Vanwege de eenvoud in het gebruik, hoge acceptatiegraad en de verzendmogelijkheden is de Fecotainer een ideaal hulpmiddel voor grootschalig bevolkingsonderzoek (FOBT) / darmkanker screening.
  • De Fecotainer is een in vitro medisch hulpmiddel (klasse I). Het materiaal is van recyclebaar plastic en het meegeleverde plastic inleverzakje van biologisch afbreekbaar plastic. De Fecotainer wordt in Nederland geproduceerd en geassembleerd.