VAN WATTENSTAAFJE TOT PRAKTIJKINRICHTING

Sporttape Dream Tape 4cm x 10m, per rol

Sporttape Dream Tape 4cm x 10m, per rol
4.11 *Prijzen zijn exclusief btw
ArtikelcodeFMFO212301
FMFO212301
Kortingsschema
  • 1 = € 4.11
  • 18+ = € 3.50
Sporttape Dream Tape 4cm x 10m, per rol  

Dream®Tape is gemaakt van rekvrij, wit katoenweefsel. De hypoallergene kleefmassa zorgt voor een uitstekende hechting, zowel op de huid als op een eventuele huidbeschermende onderlaag. De tape heeft een grote kleef- en trekkracht. De rigiditeit van het materiaal zorgt voor een stabiliserend effect, zowel mechanisch als proprioceptief. Ook onder zware belasting blijft de Dream®Tape goed zitten.

Dream®Tape is, dankzij de lichtgekartelde rand, eenvoudig in de lengte of in de breedte met de hand scheurbaar, hetgeen het gebruik van een tapeschaar overbodig maakt. Deze scheurbaarheid beïnvloedt de trekkracht van het dragermateriaal niet, zodat met Dream®Tape grote krachten kunnen worden opgevangen. Door de geavanceerde productiemethode hecht Dream®Tape uitstekend op zichzelf, terwijl de gehele rol toch moeiteloos afrolbaar is. Bovendien is Dream®Tape maar liefst 3 jaar houdbaar.

Toepassingen Dream®Tape:
Als functioneel immobilisatieverband bijvoorbeeld na luxaties, distorsies en contusies.
Als sporttape voor het preventief tapen van banden, gewrichten en spieren.

Dream®Tape wordt met succes gebruikt door onder andere AC Milan, Juventus, Sampdoria, Hockeyclub Rotterdam en vele anderen.