VAN WATTENSTAAFJE TOT PRAKTIJKINRICHTING

Delta 20T dermatoscoopzet zonder contactplaat

Delta 20T dermatoscoopzet zonder contactplaat
968.00 *Prijzen zijn exclusief btw
ArtikelcodeFMHEK-008.34.220
Delta 20T dermatoscoopzet

De DELTA 20 T dermatoscoopkop is voorzien van een Toggle functie zodat met 1 druk op de knop gewisseld kan worden tussen gepolariseerd en niet-gepolariseerd licht voor diagnose met immersie vloeistof. De LED HQ verlichting zorgt voor een natuurgetrouwe kleurweergave. 2x2 krachtige High-Power LEDs geven een helder, diep en homogeen verlicht beeld van de huid.
De zuivere 10x vergrotende en focusseerbare glazen lens geeft een scherp beeld van rand tot rand. Door middel van het ingebouwde polarisatie filter kunt u nu zonder immersievloeistof een betrouwbare diagnose stellen en sneller en hygiënischer werken.
Het vroegtijdig opsporen van maligne melanomen geeft de beste kans tot een succesvolle behandeling. Niet voor niets wordt dermatoscopie door een groeiend aantal artsen uitgevoerd.
In combinatie met de teledermatologie consults, waarvoor de DELTA 20 T ook geschikt is, worden meer en meer patiënten succesvol preventief geholpen.
Het gebruiksgemak en de uitzonderlijk hoge beeldkwaliteit van de Heine DELTA 20 T spelen een onmisbare rol bij het stellen van de juiste diagnose.
LED HQ techniek voor natuurgetrouwe kleurweergave en extreem lange levensduur LED Thermal Management voor een levenslange constante optimale prestatie van de LED verlichting

10x vergrotende focusseerbare hoge resolutie lens
Aansluiting op digitale SLR camera's mogelijk voor documentatie en teledermatologie
Wordt compleet geleverd met compacte dermatoscopie atlas / compendium

Digitale foto adapter is leverbaar voor digitale SLR camera prijs op aanvraag.